Bladselleri

Under danske forhold kan bladselleri ikke nå en tilstrækkelig størrelse, når de sås direkte i marken. Det er derfor nødvendigt at udplante selleri. Den gode karakteristiske sellerismag sikres ved omhyggelige sortsvalg og velafstmet gødningstrategi. De friskhøstede bladselleri pakkes direkte i marken og nedkøles straks. Sidst på året opbevares sellerierne på køl. Bladselleri er en meget kaloriefattig grøntsager, hvilket blandt ansdet […]

Broccoli

Vi planter vores broccoli planter direkte på marken i jordpotter. Inden plantning står de til hærdning under figberdug, så de er bedre rustede til de kølige forårstemperaturer. Der lægges vægt på at anvende sorter, der både egner sig som ingrediens i varme retter og til salat. Sorter der let opskæres i gode sprøde buketter foretrækkes, da det gør det lettere […]

Hjertesalat

Hjertesalat eller mini romaine, som den også kaldes, er en salat, der passer særdeles godt ind i vores øvrige produktion og sortiment. Planteprincipperne er nemlig de samme, som gør sig gældende i store dele af vores øvrige produktion, og der kan derfor opnås en god synergi i produktionen. Den kompakte hjertesalat efterspørges i stigende grad af danskerne, som er faldet […]

Icebergsalat

Vi er stolte af at en af Danmarks største producenter af icebergsalat. Med vores lange erfaring med dyrkning af icebergsalat, kan vi altid levere den ypperste kvalitet, med sprøde og saftige icebergsalat til de danske forbrugere. I sæsonen plantes der hver uge 900.000 planter af 10 forskellige sorter. Icebergsalaten høstes. emballeres og pakkes i kasser direkte  på marken. Ved ankomst til lager- og […]

Kinakål

Kinakål var vores første gartnerikultur dyrket på friland og vi  har derfor opbygget en stor og værdifuld erfaring i at dyrke kinakål. Også her har vi fordel af vores gode vandingsbetingelser og kølefaciliteter, som har stor betydning for håndteringen af de friske råvarer og de lidt over 20 % af kinakåls produktionen, der går på kølehus til levering henover vinteren. […]

Røde og gule løg

Vi har efterhånden årelang erfaring med at dyrke røde og gule løg. Vi dyrker et større areal med økologiske løg end med konventionelle, men har stadig en pæn produktion af konventionelle løg. Løg har en lang historie og har været anvendt i både madlavning og som medicin. Den stærke smag og karakteristiske duft, som får øjnene til at løbe i […]