
Danmarks største økologiske grøntsagsgartner søger faglært kok
– til hotel & restaurant i Brande, Midtjylland
Vi tilbyder:
- Et velbesøgt hotel og restaurant, som har fået helt ny indmad
- En ung innovativ ledelse, og et stabilt team af kollegaer, som arbejder tæt og brænder for deres fag
- En mangfoldighed af gæster; hotelgæster, á la carte gæster, selskabsgæster og events
- Muligheden, og rammerne, for at indgå i udvikling af den gastronomiske linje på hotellet
- En hverdag, hvor der ikke er langt fra tanke til handling
- Fleksibel arbejdstid, som planlægges indenfor teamet
- En ejer, som ligger i toppen i Nordeuropa indenfor bæredygtig, innovativ produktion af en meget bred vifte af økologiske grønsager, og økologiske æg
Du:
- Er åben, nysgerrig og udadvendt
- Har gerne nogle års erfaring som kok
- Elsker dit fag, også gerne at lege med alverdens grøntsager, med lækkert kød og fisk som tilbehør
- Har lysten til at innovere, og ser dig selv som den helt rigtige til at få vores hotel og restaurant på det gastronomiske landkort, lokalt og regionalt
- Drives af at komme helt tæt på gæsterne, under service
- Kan engelsk til husbehov
Traditionsrige Hotel Dalgas er helt nyrestaureret, og skal med baggrund i en stabil og loyal belægning, og en nytænkende ledelse, sikre en mere grøn og fremtidssikker profil. Derfor søger vi nu en passioneret og dygtig kok til at hjælpe os videre med den gastronomiske udvikling.
Arbejdssted: Hotel Dalgas, Storegade 2, 7330 Brande
Motiveret ansøgning med relevante bilag sendes til job@hoteldalgas.dk, mrk. ’Kok’. Samtaler vil foregå løbende. Jobstart snarest.
Løn og øvrige ansættelsesvilkår aftales individuelt efter kvalifikationer.
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at rette henvendelse til køkkenchef Victor Trabolt på tlf. 2515 1717.
FAKTA:
Hotel Dalgas blev overtaget af Axel Månsson i 2020, hvor en løbende renovering blev igangsat. Det drives til daglig af Axels søn, Asger Månsson. Hotellet er velbesøgt, både på grund af den centrale beliggenhed i Midtjylland, men også på grund af den loyale kontakt til det brede erhvervs- og foreningsliv, samt til private i området. Hotellet har 73 værelser, og rummer en restaurant, samt selskabslokaler, som anvendes både til businessarrangementer og til private fester.
Ejer Axel Månsson driver ligeledes en stor økologisk grøntsags- og ægproduktion i Brande, samt en velassorteret økologisk gårdbutik m. besøgsvirksomhed, og der således er et oplagt grundlag for øget synergi mellem gartneriet og hotel-/restaurant. Læs mere om gartneriet her.
Vi tilbyder:
- Et velbesøgt hotel og restaurant, som har fået helt ny indmad
- En ung innovativ ledelse, og et stabilt team af kollegaer, som arbejder tæt og brænder for deres fag
- En mangfoldighed af gæster; hotelgæster, á la carte gæster, selskabsgæster og events
- Muligheden, og rammerne, for at indgå i udvikling af den gastronomiske linje på hotellet
- En hverdag, hvor der ikke er langt fra tanke til handling
- Fleksibel arbejdstid, som planlægges indenfor teamet
- En ejer, som ligger i toppen i Nordeuropa indenfor bæredygtig, innovativ produktion af en meget bred vifte af økologiske grønsager, og økologiske æg
Du:
- Er åben, nysgerrig og udadvendt
- Har gerne nogle års erfaring som kok
- Elsker dit fag, også gerne at lege med alverdens grøntsager, med lækkert kød og fisk som tilbehør
- Har lysten til at innovere, og ser dig selv som den helt rigtige til at få vores hotel og restaurant på det gastronomiske landkort, lokalt og regionalt
- Drives af at komme helt tæt på gæsterne, under service
- Kan engelsk til husbehov
Traditionsrige Hotel Dalgas er helt nyrestaureret, og skal med baggrund i en stabil og loyal belægning, og en nytænkende ledelse, sikre en mere grøn og fremtidssikker profil. Derfor søger vi nu en passioneret og dygtig kok til at hjælpe os videre med den gastronomiske udvikling.
Arbejdssted: Hotel Dalgas, Storegade 2, 7330 Brande
Motiveret ansøgning med relevante bilag sendes til job@hoteldalgas.dk, mrk. ’Kok’. Samtaler vil foregå løbende. Jobstart snarest.
Løn og øvrige ansættelsesvilkår aftales individuelt efter kvalifikationer. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at rette henvendelse til køkkenchef Victor Trabolt på tlf. 2515 1717.
FAKTA:
Hotel Dalgas blev overtaget af Axel Månsson i 2020, hvor en løbende renovering blev igangsat. Det drives til daglig af Axels søn, Asger Månsson. Hotellet er velbesøgt, både på grund af den centrale beliggenhed i Midtjylland, men også på grund af den loyale kontakt til det brede erhvervs- og foreningsliv, samt til private i området. Hotellet har 73 værelser, og rummer en restaurant, samt selskabslokaler, som anvendes både til businessarrangementer og til private fester.
Ejer Axel Månsson driver ligeledes en stor økologisk grøntsags- og ægproduktion i Brande, samt en velassorteret økologisk gårdbutik m. besøgsvirksomhed, og der således er et oplagt grundlag for øget synergi mellem gartneriet og hotel-/restaurant. Læs mere om gartneriet her.