• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Skip to footer

Axel Månsson A/SAxel Månsson A/S

Månsson

  • Forside
  • Nyheder
  • Grøntsager
    • Produkter
    • Grøntsagsproduktion
    • Certifikater grøntsager
  • Æg
    • Produktion
    • Certifikater Æg
  • Gårdbutik
    • Sortiment
  • Biogas
  • Om Månsson
    • Profil
    • Historie
    • Besøg
    • Kontrolrapporter
    • Ledige stillinger
    • Handelsbetingelser
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Kontakt
  • Shop
  • Dansk
  • English

Event: Undgå Madspild – bæredygtighed og humor i køkkenet.

29. september 2017 Af Dorrit

Event: Undgå Madspild – bæredygtighed og humor i køkkenet.

Kom og få 10 konkrete råd til, hvordan du kan blive mere bæredygtig i køkkenet derhjemme.

Kig ned på Ikast-Brande Bibliotek d. 12/10 2017 kl. 19-21

Asmus holder madspilds-historisk foredrag; Om alt fra grisens afgørende rolle på fortidens skraldepladser, over forbindelserne mellem byboernes møddinger og landbrugets råvarer, til årets travleste tid i gamle dage, når alle skulle klargøre forrådskamrene  til vinteren. Fortællingerne krydres med  anekdoter og praktiske historiske måder til bedre at udnytte alle dele af råvarerne og tænke bæredygtigt.

Peter holder oplæg om madspild set med kokkens briller. Om hvordan de i de finere michelin-køkkener uddannes til at få mest muligt ud af råvarerne og minimere spild,  for at prøve at sikre restauranten positive tal på bundlinjen. Peter vil fortælle om hvad der læres om madspild i et professionelt køkken og vil give 10 konkrete råd til, hvordan forbrugeren kan være mere bæredygtig i køkkenet derhjemme.

Brandes store lokale producent af økologiske madvarer;  Månsson  bidrager til aftenen med et indlæg om  hvordan spild og overskud i produktionen kan genbruges.

Endelig vil der være et skævt indslag, der kører hele aftenen:  Duoen ønsker at  alle deltagere tager én råvare med fra grøntsags-skuffen derhjemme, som alligevel var på vej i skralderen. Disse vil Peter så i løbet af aftenen transformere til en smagsprøve, som  til sidst serveres for alle gæsterne. Det gøres selvfølgelig for at demonstrere sjove, praktiske måder til at komme madspild til livs.

https://www.ikast-brandebibliotek.dk/arrangementer/foredrag-debat/undgaa-madspild-baeredygtighed-og-humor-i-koekkenet

 

 

 

Skrevet i: Ikke kategoriseret, Nyheder

Before Footer

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube


Gårdbutikken Månsson

Gårdcafeen Månsson

Axel Månsson A/S

Footer


Bedriften har modtaget Økologisk Arealtilskud til at omlægge og drive bedriftens landbrugsarealer økologisk. Formålet med tilskuddet er at øge det økologiske areal i Danmark og derved opnå en række fordele for miljøet og biodiversitet. Tilskuddet har medført, at bedriften har været i stand til at opretholde en økologisk jordbrugsproduktion på bedriftens landbrugsarealer og sælge økologisk producerede  fødevarer.

 

Copyright © 2023 Axel Månsson A/S · Log ind - Webpage produced by MOXTELL PRODUCTIONS

Vi bruger cookies til at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Du kan finde ud af mere om hvilke cookies vi bruger eller slå dem fra under indstillinger.

Axel Månsson A/S
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Overblik

Denne hjemmeside bruger cookies, så vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookieoplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner som at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside og hjælper med til at forstå, hvilke dele af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.
Du kan justere alle dine cookieindstillinger ved at navigere i fanerne på venstre side.

Strengt nødvendige Cookies

Strengt nødvendigt cookie skal altid være aktiveret, så vi kan gemme dine præferencer for cookieindstillinger.

Hvis du deaktiverer denne cookie, kan vi ikke gemme dine præferencer. Det betyder, at hver gang du besøger denne hjemmeside, skal du aktivere eller deaktivere cookies igen.

3. parts Cookies

Denne hjemmeside bruger Google Analytics til at indsamle anonyme oplysninger som antallet af besøgende på webstedet og de mest populære sider.

At holde denne cookie aktiveret hjælper os med at forbedre vores hjemmeside.

Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!

Cookie Policy

Mere information om vores Cookie- og privatlivs politik