• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Skip to footer

Axel Månsson A/SAxel Månsson A/S

Månsson

  • Forside
  • Nyheder
  • Grøntsager
    • Produkter
    • Månsson og produktionen
    • Certificeringer – grøntsager
  • Æg
    • Produktion
    • Certifikater – økologiske æg
  • Gårdbutik
    • Sortiment
  • Biogas
  • Om Månsson
    • Profil
    • Historie
    • Besøg
    • Kontrolrapporter
    • Ledige stillinger
    • Handelsbetingelser
    • Cookiepolitik (EU)
    • Privatlivspolitik (EU)
    • Ansvarsfraskrivelse (disclaimer)
  • Kontakt
  • Hotel
  • Webshop
  • Dansk
  • English

Event: Undgå Madspild – bæredygtighed og humor i køkkenet.

29. september 2017 Af Dorrit

Event: Undgå Madspild – bæredygtighed og humor i køkkenet.

Kom og få 10 konkrete råd til, hvordan du kan blive mere bæredygtig i køkkenet derhjemme.

Kig ned på Ikast-Brande Bibliotek d. 12/10 2017 kl. 19-21

Asmus holder madspilds-historisk foredrag; Om alt fra grisens afgørende rolle på fortidens skraldepladser, over forbindelserne mellem byboernes møddinger og landbrugets råvarer, til årets travleste tid i gamle dage, når alle skulle klargøre forrådskamrene  til vinteren. Fortællingerne krydres med  anekdoter og praktiske historiske måder til bedre at udnytte alle dele af råvarerne og tænke bæredygtigt.

Peter holder oplæg om madspild set med kokkens briller. Om hvordan de i de finere michelin-køkkener uddannes til at få mest muligt ud af råvarerne og minimere spild,  for at prøve at sikre restauranten positive tal på bundlinjen. Peter vil fortælle om hvad der læres om madspild i et professionelt køkken og vil give 10 konkrete råd til, hvordan forbrugeren kan være mere bæredygtig i køkkenet derhjemme.

Brandes store lokale producent af økologiske madvarer;  Månsson  bidrager til aftenen med et indlæg om  hvordan spild og overskud i produktionen kan genbruges.

Endelig vil der være et skævt indslag, der kører hele aftenen:  Duoen ønsker at  alle deltagere tager én råvare med fra grøntsags-skuffen derhjemme, som alligevel var på vej i skralderen. Disse vil Peter så i løbet af aftenen transformere til en smagsprøve, som  til sidst serveres for alle gæsterne. Det gøres selvfølgelig for at demonstrere sjove, praktiske måder til at komme madspild til livs.

https://www.ikast-brandebibliotek.dk/arrangementer/foredrag-debat/undgaa-madspild-baeredygtighed-og-humor-i-koekkenet

 

 

 

Skrevet i: Ikke kategoriseret, Nyheder

Before Footer

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube


Gårdbutikken Månsson

Gårdcafeen Månsson

Axel Månsson A/S

Footer

Bedriften har modtaget Økologisk Arealtilskud til at omlægge og drive bedriftens landbrugsarealer økologisk. Formålet med tilskuddet er at øge det økologiske areal i Danmark og derved opnå en række fordele for miljøet og biodiversitet. Tilskuddet har medført, at bedriften har været i stand til at opretholde en økologisk jordbrugsproduktion på bedriftens landbrugsarealer og sælge økologisk producerede  fødevarer.
Bedriften har modtaget Økologisk investeringsstøtte til maskiner til økologisk markdrift, grøntsagsproduktion, og i forbindelse med udvikling af den økologiske ægproduktion. Samlet set er formålet med de støtteberettigede investeringer at fremme den økologiske produktion på ejendommen.

Tilskud til dækning af gylletanke: Under j.nr. 24-0065321 er der opnået tilsagn om tilskud til reduktion af ammoniakemission ved etablering af overdækninger på gylletanke.

EU-kommissionen, Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne

Copyright © 2025 Axel Månsson A/S · Log ind

Administrer samtykke til cookies
For at give dig de bedste oplevelser bruger vi teknologier som cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Hvis du giver dit samtykke til disse teknologier, kan vi behandle data som f.eks. browsingadfærd eller unikke ID'er på dette websted. Hvis du ikke giver dit samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det have en negativ indvirkning på visse funktioner og egenskaber.
Funktionsdygtig Altid aktiv
Den tekniske lagring eller adgang er strengt nødvendig med det legitime formål at muliggøre brugen af en specifik tjeneste, som abonnenten eller brugeren udtrykkeligt har anmodet om, eller udelukkende med det formål at overføre en kommunikation via et elektronisk kommunikationsnet.
Præferencer
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for det legitime formål at lagre præferencer, som abonnenten eller brugeren ikke har anmodet om.
Statistikker
Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til statistiske formål. Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til anonyme statistiske formål. Uden en stævning, frivillig overholdelse fra din internetudbyders side eller yderligere optegnelser fra en tredjepart kan oplysninger, der er gemt eller hentet til dette formål alene, normalt ikke bruges til at identificere dig.
Marketing
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for at oprette brugerprofiler med henblik på at sende reklamer eller for at spore brugeren på et websted eller på tværs af flere websteder med henblik på lignende markedsføringsformål.
Vælg muligheder Administrér tjenester Administrer {vendor_count} leverandører Læs mere om disse formål
Se præferencer
{title} {title} {title}